Ook een klus voor onze vakmensen? Vraag een offerte aan

Over ons

Blijham dakwerk b.v. is een professioneel en modern dakbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en verwerking van dampremmende lagen, isolaties, bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen, EPDM dakbedekkingen, dakrandafwerkkingen, dakdoorvoeren en inplakken goten.
Blijham dakwerk richt haar werken op zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud van daken.

Blijham dakwerk is een flexibele onderneming en beschikt over 5 man gemotiveerd personeel welke over de benodigde vakmanschap, ervaring, kennis en deskundigheid beschiken om kwalitatief hoogstaand te opereren.

De organisatie is goed op haar taak berekend en is uitgerust met de modernste apparatuur, waardoor wij u, geheel vrijblijvend en verantwoord kunnen voorzien van de nodige ondersteuning/advisering omtrent toe te passen dakconstructies. Alles wordt gerealiseerd door middel van bouwfysieke berekeningen en windweerstands berekeningen.

Kwaliteit

Blijham dakwerk maakt tijdens haar werkzaamheden gebruik van hoogwaardige kwaliteits materialen. Hierdoor kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgegeven en heeft u recht op 10-jaar waterdichtheid garantie.

Tevens is Blijham dakwerk aangesloten bij de branche-organisatie VEBIDAK. Hierdoor verplichten wij onszelf om ieder aspect van het bedrijf up-to-date te houden. Zowel qua medewerkers, qua organisatie en qua afgeleverd werk.

Wij zorgen voor uw dak!

Levering en verwerking van dampremmende lagen, isolaties, bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen, EPDM dakbedekkingen, dakrandafwerkkingen, dakdoorvoeren en inplakken goten

Vraag een offerte aan